Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ...

Ο βλάκας κοιτάει το έγγραφο χωρίς να ξέρει τί διαβάζει κι ο δημοσιοκάφρος τον καλύπτει τεχνιέντως!!! Πολιτική & δημοσιοκαφρίλα στο ίδιο τσουβάλι!!!ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ... ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ 2 ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1945 ... Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΔΗΛΗ ....


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΟ ΣΩΖΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΘΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!


cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου