Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Όταν ο Θέμος ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΤΑΝ παρέα με μια πορνοστάρ για μερικές χιλιάδες ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Η απόλυτη γελοιοποίηση ενός εκδότη ”

Αυτός ο απίθανος τύπος που λέγεται, Θέμος Αναστασιάδης, που επιτίθεται καθημερινά και με κάθε τρόπο στην κυβέρνηση Τσίπρα,  που οι αρχές ευρωπαϊκού κράτους τον είχαν τσιμπίσει να περιφέρει στο έδαφος της ευρωπαϊκής ηπείρου μερικά εκατομμύρια ευρώ, που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, καυχιέται σήμερα ότι διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας.

Είναι τελικά ο Θέμος Αναστασιάδης ο καθρέπτης της κοινωνίας μας; Εμείς το έχουμε ξαναγράψει: "Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή". Σε αυτή τη χώρα έχουν υπάρξει εθνικοί προμηθευτές, εθνικοί σταρς, εθνικοί εργολάβοι και... εθνικοί νταβατζήδες. Στην κυριολεξία "εθνικοί νταβατζήδες", οι οποίοι περιστοιχίζονται από διάφορα αγράμματα κοριτσάκια, τα οποία απλά θέλουν να κάνουν καριέρα...

Ο απίθανος αυτός τύπος σήμερα στοχοποιεί μέσω της  εφημερίδας του, οι κυκλοφορίες της οποίας πέφτουν αργά, αλλά σταθερά, όλο το σύστημα της κυβέρνησης της Αριστεράς. Υπουργούς, συμβούλους κλπ. Ασκεί και κριτική για την επάρκεια των κυβερνώντων, μέσα από εκπομπούλες της πλάκας από τις οποίες βγάζει χιλιάδες ευρώ.

Το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ είναι αποκαλυπτικό για την ποιότητα του εν λόγω κυρίου. Να το πούμε και αλλιώς: Πόσο μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας πασίγνωστος "φραγκοφονιάς";

Μα είναι δυνατόν να πιστεύει ο ελληνικός λαός, το αναγνωστικό κοινό, ακόμη και αν αγοράζει την εφημερίδα του για τις προσφορές της, έναν τύπο, ο οποίος βγάζει λεφτά προμοτάροντας πορνοστάρς για λίγα χιλιάρικα;;;  Κάποτε η έννοια του εκδότη διέθετε κύρος. Σήμερα η χώρα διαθέτει τους εκδότες τηλε - γελοτοποιούς που της αξίζουν(;)

Δείτε, με δική σας ευθύνη το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:
Αν σας άρεσε η ανάρτηση .  κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα και ....

...Ευχαριστώ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου