Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Πολύ συγκινητικό: Σκύλος σε κατάθλιψη επειδή δεν τον υιοθέτησαν [εικόνες]

Μια συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που βρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάθλιψη, έφερε στη δημοσιότητα ένας δημοσιογράφος στις ΗΠΑ.
Αυτό το γλυκύτατο, μη καθαρόαιμο, πιτ μπουλ που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρίσκονταν σε ένα κυνοκομείο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Μια οικογένεια αποφάσισε να τον πάρει σπίτι της, ωστόσο τελικά άλλαξε γνώμη. Από εκείνη την ημέρα, ο Μαρτς, όπως είναι το όνομα του σκύλου, έχει πέσει σε κατάθλιψη. Το μόνο που κάνει είναι να κοιτάζει διαρκώς τον τοίχο και δεν έχει όρεξη για τροφή ή πολύ περισσότερο, παιχνίδι.

Ο δημοσιογράφος του Fox 29 συγκινήθηκε τόσο που ανέβασε στο facebook μια ανάρτηση, με φωτογραφίες του σκύλου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους φιλόζωους και να βρεθεί μια καινούργια στέγη για τον Μαρτς. Τον περιέγραψε ως «αρσενικό, μεσαίου μεγέθους, νεαρής ηλικίας, δυνατό σκυλί με πολλή ενέργεια» και πρόσθεσε εκ μέρους του σκύλου: «Όλοι πιστεύουμε πως κάποιος νοιαζόταν για μένα κάποτε. Και ξέρουμε ότι είμαι το είδος του σκύλου που αξίζει να έχει με φροντίσει και πάλι».
iefimerida.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου